Dag en nacht bereikbaar: 06 39 18 80 35
Salut, ongeacht óf en waar u verzekerd bent.

Fotografie of film


Uitvaartfotografie of het maken van een film is een manier om herinneringen aan het afscheid voor u te bewaren. Hieronder vindt u een aantal websites van bedrijven die u daarbij verder kunnen helpen.

www.robbeursefotografie.nl
Omdat een uitvaart en wensen over de inhoud erg persoonlijk zijn maken wij voor elke uitvaart een prijs op maat aan de hand van een persoonlijk gesprek met de opdrachtgever. Om de zekerheid te borgen voor het welslagen van zo’n reportage komen wij altijd met twee man.

www.muur.nu
Een uitvaart wordt tot in de puntjes geregeld. De herinnering er aan verdient dezelfde aandacht. Want hoewel sommigen de dag wellicht zo snel mogelijk denken te willen vergeten, blijkt een fotoreportage achteraf een enorme hulp te zijn bij de verwerking van het verlies.

www.makeamemory.nl/voor-wie
Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van verzorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar.

www.stervideo.nl/diensten/uitvaartreportages
Wanneer een dierbare overlijdt, zijn het de herinneringen die blijven. De registratie van een uitvaart is vandaag de dag niet meer zo vreemd. Familie in verre landen kunnen de ceremonie meebeleven, kleine kinderen kunnen het op latere leeftijd ervaren. Een uitvaartfilm op DVD kan u helpen bij de verwerking van uw verdriet. “Wij zijn blij dat wij deze beelden hebben”.

Dag en nacht bereikbaar: 06 39 18 80 35
Salut, ongeacht óf en waar u verzekerd bent.
- Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring -