Dag en nacht bereikbaar: 06 39 18 80 35
Salut, ongeacht óf en waar u verzekerd bent.

Kosten en verzekering


Wat kost een uitvaart? Het is moeilijk om hier een pasklaar antwoord op te geven. Een uitvaart is maatwerk. Door uw persoonlijke invulling, wensen en keuzes zijn de kosten van iedere uitvaart verschillend. Er zijn bepaalde kosten die onvermijdelijk zijn, zoals die voor de begraafplaats of voor het crematorium en mijn begeleiding. Maar andere kosten zijn variabel. Bijvoorbeeld de kosten van het vervoer, de kist, de huur van een locatie en de bloemen.

Samen kijken wij naar uw wensen en mogelijkheden. Voor ieder budget kan Salut Uitvaartbegeleiding een warme, passende uitvaart verzorgen. Als duidelijk is hoe de uitvaart er in grote lijnen uit gaat zien, ontvangt u van mij tijdens de eerste dagen een overzichtelijke prijsindicatie. Zo weet u wat de uitvaart bij benadering zal kosten en zult u achteraf niet voor verrassingen komen te staan.

De kosten van de toeleveranciers bereken ik zonder toeslag aan u door.

Verzekering
U kunt met iedere verzekering terecht bij Salut Uitvaartbegeleiding en bent niet verplicht om de uitvaart van uw dierbare door de maatschappij waar u verzekerd bent te laten verzorgen.
U mag altijd kiezen voor een uitvaartbegeleider die bij u past.

Wanneer u voor Salut Uitvaartbegeleiding kiest zal de verzekeraar een bedrag aan u uitkeren, afhankelijk van de polis die u heeft afgesloten. U kunt bij uw verzekering informeren naar de hoogte van het bedrag dat vrijkomt bij overlijden

Dus ongeacht waar u verzekerd bent, kan ik de uitvaart voor u verzorgen.

Dag en nacht bereikbaar: 06 39 18 80 35
Salut, ongeacht óf en waar u verzekerd bent.
- Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring -