Dag en nacht bereikbaar: 06 39 18 80 35
Salut, ongeacht óf en waar u verzekerd bent.

Tot steun


Hieronder vindt u een aantal sites die u tot steun kunnen zijn vóór, bij en na het afscheid.

www.landelijksteunpuntrouw.nl
Een centraal punt waar iedereen terecht kan voor informatie, publicaties, adressen en voorlichting over rouw.

www.lieve-engeltjes.nl
Contactgroep voor mensen die te maken hebben met het verlies van een kind.

www.vook.nl
De Vereniging Ouders van een overleden Kind is een zelfhulporganisatie van ouders van een overleden kind, die begrip en medeleven willen bieden aan lotgenoten.
www.kankerspoken.nl voor kinderen en jongeren met een vader of moeder met kanker en voor iedereen die daarmee te maken heeft.

www.in-de-wolken.nl
Richt zich op verliessituaties die ontstaan door het overlijden van een belangrijke ander en is gespecialiseerd in kinderen en jongeren.

www.stichtingparelmoer.nl
Biedt ondersteuning in het omgaan met het verlies aan mensen met een verstandelijke beperking en/of een sociaal-emotionele ontwikkelingsstoornis

www.vergeetmeniet.nl
Houvast voor het kind, het gezin en de omgeving. Praktische informatie en handreikingen moed en mooie momenten te kunnen vasthouden als het afscheid dichterbij komt. Speciaal gericht op het kond met en levensbedreigende ziekte.

www.vovk.nl
De Vereniging Ouders van een Vermoord Kind (VOVK) is een lotgenotengroep van en voor ouders die hun kind door moord of doodslag hebben verloren.

www.wiegedood.nl
Ouders van Wiegedoodkinderen is een vereniging van lotgenoten voor lotgenoten.

www.makeamemory.nl
Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van verzorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar.

www.dekensmeteenhart.nl
Van de kleding van de dierbare kan een deken of kussen worden gemaakt die troost kan geven. Een deken kan je letterlijk om je heen slaan.

Dag en nacht bereikbaar: 06 39 18 80 35
Salut, ongeacht óf en waar u verzekerd bent.
- Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring -