Dag en nacht bereikbaar: 06 39 18 80 35
Salut, ongeacht óf en waar u verzekerd bent.

Fotografie of film


Uitvaartfotografie of het maken van een film is een manier om herinneringen aan het afscheid voor u te bewaren. Hieronder websites van bedrijven die u daarbij verder kunnen helpen.

www.makeamemory.nl/voor-wie
Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van verzorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar.

www.muur.nu
Een uitvaart wordt tot in de puntjes geregeld. De herinnering er aan verdient dezelfde aandacht. Want hoewel sommigen de dag wellicht zo snel mogelijk denken te willen vergeten, blijkt een fotoreportage achteraf een enorme hulp te zijn bij de verwerking van het verlies.

www.stervideo.nl/diensten/uitvaartreportages
Wanneer een dierbare overlijdt, zijn het de herinneringen die blijven. De registratie van een uitvaart is vandaag de dag niet meer zo vreemd. Familie in verre landen kunnen de ceremonie meebeleven, kleine kinderen kunnen het op latere leeftijd ervaren. Een uitvaartfilm op DVD kan u helpen bij de verwerking van uw verdriet. “Wij zijn blij dat wij deze beelden hebben”.

Dag en nacht bereikbaar: 06 39 18 80 35
Salut, ongeacht óf en waar u verzekerd bent.
- Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring -